Αρχική Σελίδα | Επικοινωνία | Συντελεστές | Forum | Blogs | Gallery | 'Υμνος
Αρχική σελίδα » Για τον αντικειμενικό κ. Αργαλιά

Για τον αντικειμενικό κ. Αργαλιά

Δευτέρα, 12/11/2007
Τις δηλώσεις ότι παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία του ΑΟ Κέρκυρα, και οι οποίες δηλώσεις χάρις στην ιστοσελίδα μας, αλλά και χάρις στις αθηναϊκές εφημερίδες, έκαναν το γύρο της Ελλάδας, ο κ. Μπάμπης Τεννές τις έκανε στον δημοσιογράφο κ. Βασίλη Αργαλιά, που είναι συντάκτης της «Κερκυραϊκής ΄Άποψης» και ανταποκριτής της ΕΡΑ-ΣΠΟΡ.

Ο κ. Αργαλιάς ήταν παρών στο «επεισόδιο» που έλαβε χώρα στην αίθουσα Τύπου του Εθνικού Σταδίου, μετά το τέλος του αγώνα με τον Άγιο Δημήτριο, την προπερασμένη Κυριακή (4/11). Ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος γελούσε (!) τη στιγμή που ο Μπάμπης Τεννές τα έβαζε με τον υπογράφοντα. Όταν, λοιπόν, το βράδυ της ίδιας ημέρας επικοινωνήσαμε με τον κ. Αργαλιά και –μεταξύ άλλων- τον ρωτήσαμε για ποιο λόγο γελούσε, μας είπε ότι το έκανε επειδή την ώρα που μας «τα έχωνε» ο προπονητής του ΑΟ Κέρκυρα, εμείς δεν του δίναμε σημασία.

Δύο ημέρες αργότερα, το πρωϊ της Τρίτης 6/11, επικοινώνησε με τον κ. Αργαλιά ο διευθυντής του «Ράδιο Κέρκυρα 100,1» κ. Πολυχρόνης Προσαλέντης και του ζήτησε να βγει στον αέρα για να επιβεβαιώσει το περιστατικό της Κυριακής, εκείνος όμως αρνήθηκε να μιλήσει, αναφέροντας ότι…. δεν θέλει να πάρει θέση! Και τρεις ημέρες πιο μετά, την Παρασκευή 9/11, ο κ. Αργαλιάς με άρθρο του στην εφημερίδα «Κερκυραϊκή ΄Άποψη» παίρνει μεν θέση, αλλά σαφώς υπέρ του προπονητή!!!

Ομολογούμε εδώ ότι δεν περιμέναμε από τον κ. Βασίλη Αργαλιά να δείξει συναδελφική αλληλεγγύη και να πάρει το μέρος μας. Απλά περιμέναμε να αναφέρει τί είδε ή τί άκουσε. Δεν πειράζει, όμως, ο καθένας κρίνεται από τη στάση, τη συμπεριφορά και τις πράξεις του…

Στο συγκεκριμένο άρθρο, λοιπόν, ο κ. Αργαλιάς δείχνει να υιοθετεί τις κατηγορίες του κ. Τεννέ εις βάρος κάποιων δημοσιογράφων του νησιού και της ιστοσελίδας μας. Ο κ. Αργαλιάς αναφέρει μεταξύ άλλων στο άρθρο του, της περασμένης Παρασκευής, ότι «… Ο έμπειρος τεχνικός έφτασε στα όριά του τις τελευταίες ημέρες με αφορμή άρθρο που ανέβηκε στην ανεπίσημη ιστοσελίδα των φίλων του ΑΟ Κέρκυρα, στο οποίο αναφερόταν με σκληρούς χαρακτηρισμούς σε βάρος του», πως «… το επίμαχο άρθρο ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι» και ότι «… δεν πρέπει να υποκύψει και να σταθεί όρθιος, σε αυτή την περίεργη διαμάχη και τον πόλεμο όχι κατά της προπονητικής του αξίας, αλλά της προσωπικότητάς του»!
Μάλλον, ο κ. Αργαλιάς θα διάβασε άλλο άρθρο, σε άλλη ιστοσελίδα!!!

Σημειώνουμε εδώ ότι ο τίτλος στο άρθρο του κ. Αργαλία ήταν «Άνω κάτω ο ΑΟ Κέρκυρα» και υπέρτιτλος «Η πρωτοφανής επίθεση από το «φιλικό» σάιτ ξεχείλισε το ποτήρι της οργής του Μπάμπη Τεννέ».

Στο άρθρο του ο κ. Αργαλιάς αναρωτιέται επίσης σε ποια μέλη του Δ.Σ. της ΠΑΕ καταγγέλθηκε ο περιστατικό με τον κ. Τεννέ στην αίθουσα Τύπου και ότι ο Σπύρος Καλογιάννης προσπαθεί να τα… ανακαλύψει. Προφανώς ο δημοσιογράφος δεν έκανε καλό ρεπορτάζ, ούτε μας ρώτησε, ώστε να γνωρίζει ότι παραδώσαμε επιστολή διαμαρτυρίας στην ΠΑΕ, στην οποία επιστολή αναφέρουμε ότι τα μέλη αυτά ήταν οι κ.κ. Σπάτουλας και Ραράκος.

Επίσης, με προκλητικό τρόπο ο κ. Αργαλιάς αναφέρει πως είναι άγνωστη η εκδοχή με την οποία μεταφέρθηκε το περιστατικό από τον υπογράφοντα προς τους δύο παραπάνω παράγοντες. Σας διαβεβαιώνουμε, κ. Αργαλιά, ότι μεταφέρθηκε όπως ακριβώς έγινε, αλλά εσείς, για δικούς σας λόγους, θέλετε να πετάτε σπόντες, προσπαθώντας με αυτό τον τρόπο να «καλύψετε» τον προπονητή για την αγενή συμπεριφορά του απέναντί μας. Εκτός κι αν έχετε εσείς κάποιο προσωπικό κόμπλεξ απέναντί μας…

Τα παραπάνω, λοιπόν, αναφέρθηκαν από τον κ. Αργαλιά, χωρίς να έχει δημοσιεύσει στην εφημερίδα του το άρθρο της ιστοσελίδας μας, ούτε καν τη διεύθυνσή της (www.aokekryra.com), ώστε να δουν οι αναγνώστες τί το… τόσο τρομερό έχουμε γράψει, που οδήγησε τον κ. Τεννέ σε παραίτηση. Αυτό επιτάσσει η δημοσιογραφική δεοντολογία, αλλά και η δημοκρατία, όμως φαίνεται πως ο… αντικειμενικός κ. Αργαλιάς το αγνοεί, εκτός κι αν το έκανε σκοπίμως, επειδή έχει κάποιο προσωπικό πρόβλημα μαζί μας, το οποίο μόνον ο ίδιος μπορεί να εξηγήσει.
Έτσι, όμως, έγινε κι αυτός μεταφορέας της λάσπης εναντίον συναδέλφων του δημοσιογράφων κι εναντίον της ιστοσελίδας μας.
Είπαμε, όμως, ο καθένας κρίνεται, ανάλογα με τη στάση, τη συμπεριφορά και τις πράξεις του…
Τουλάχιστον, όμως, κάνει αναφορά στο εις βάρος του υπογράφοντα περιστατικό που προκάλεσε ο κ. Τεννές.

Στο φύλλο της εφημερίδας, το περασμένο Σάββατο, ο κ. Αργαλιάς, σε νέο του άρθρο, κόμπαζε πως «… Η χθεσινή αποκάλυψη της «κ.Α.» για την υποβολή παραίτησης από πλευράς Μπάμπη Τεννέ μετά την επίθεση που δέχθηκε με βαρείς χαρακτηρισμούς από την ανεπίσημη ιστοσελίδα των φίλων του ΑΟ Κέρκυρα, τάραξε όπως ήταν αναμενόμενο τα λιμνάζοντα νερά στις τάξεις της ομάδας».
Εδώ, όμως, ο κ. Αργαλιάς ξέχασε (!!!) να αναφέρει ότι ο προπονητής του ΑΟΚ στις δηλώσεις του επικαλέστηκε κυρίως το γηπεδικό πρόβλημα… Ευχαριστούμε, λοιπόν, τον κ. Αργαλιά για την… αντικειμενικότητά του!

Ο Μπάμπης Τεννές, πάντως, χθες διέψευσε ότι έκανε δηλώσεις περί παραίτησης, κι αυτό εκθέτει ανεπανόρθωτα τον κ. Αργαλιά!!!

Όπως και να έχει, η λάσπη εναντίον μας έχει πέσει, διότι τα γραπτά μένουν. Πριν από δύο μήνες, ο κ. Τεννές είχε δηλώσει σε συνέντευξη Τύπου ότι κάποιοι κάνουν πόλεμο προς τον ίδιο και την ομάδα και πως είναι υποκινούμενοι. Με το άρθρο του κ. Αργαλιά, την περασμένη Παρασκευή, ο καθένας καταλήγει στο συμπέρασμα ότι τότε ο προπονητής εννοούσε και τον υπογράφοντα δημοσιογράφο και την ιστοσελίδα μας.
Ο νομικός μας σύμβουλος εξετάζει ήδη την υπόθεση και το ενδεχόμενο να λογοδοτήσουν ορισμένοι στη Ελληνική Δικαιοσύνη, και να κληθούν να αποδείξουν από πού προκύπτει… πόλεμος και από ποιους είμαστε... υποκινούμενοι. Σε διαφορετική περίπτωση, η συκοφαντία θα έχει και τις επιπτώσεις της.

Χρήστος Γραμμένος


Προηγούμενος Αγώνας
2 - 1
ΠανθρακικόςΚέρκυρα
Superleague 30η αγωνιστική
Δημοτικό Στάδιο Κομοτηνής
Κυριακή, 21/04/2013
περισσότερες πληροφορίες >>
Βαθμολογία
Θ.ΟμάδαΒαθμ.Αγ.
1.Ολυμπιακός7730
2.Π.Α.Ο.Κ.6230
3.Αστέρας Τρίπολης5630
4.Ατρόμητος4630
5.Π.Α.Σ. Γιάννενα4430
6.SKODA Ξάνθη4030
-.Παναθηναϊκός4030
8.Πανθρακικός3630
-.Πανιώνιος3630
-.Πλατανιάς3630
11.Λεβαδειακός3430
12.Άρης3330
-.Βέροια3330
14.Ο.Φ.Η.3230
15.Α.Ε.Κ.3030
16.Κέρκυρα2030
Copyright www.aokerkyra.com 2003-2008
Οποιαδήποτε χρήση κειμένων πρέπει να συνοδεύεται από αναφορά στην πηγή (www.aokerkyra.com) και τον συντάκτη. H ιστοσελίδα αυτή δεν εκφράζει θέσεις και απόψεις της Α.Ο.Κέρκυρα ΠΑΕ, ούτε είναι συλλογικό όργανο των φιλάθλων της ομάδας. Τα ενυπόγραφα κείμενα εκφράζουν προσωπικές απόψεις του υπογράφοντα.