Αρχική Σελίδα | Επικοινωνία | Forum | Gallery | 'Υμνος
Αρχική σελίδα » Στις 26/11 το ΠΑΣ – ΑΟΚ ή πιο μετά;

Στις 26/11 το ΠΑΣ – ΑΟΚ ή πιο μετά;

Δευτέρα, 19/11/2007
Αμφίβολη είναι η ημερομηνία διεξαγωγής του ματς ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΟ Κέρκυρα
 
Σχετικές κατηγορίες
Διοργανώτρια Αρχή
 
Σχετικοί αγώνες
Π.Α.Σ. Γιάννενα - Κέρκυρα 3-1
Β' Εθνική 2007-2008/9η αγ. 14/01/2008

Ο αγώνας μεταξύ ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΟ Κέρκυρα έχει αποφασιστεί να διεξαχθεί την άλλη Δευτέρα (26 Νοεμβρίου) και να ξεκινήσει στις 17:30 προκειμένου να μεταδοθεί από την ΕΤ-3.
Πρόκειται για ένα σπουδαίο και σημαντικό παιχνίδι, ένα παραδοσιακό γειτονικό ντέρμπι, μεταξύ δύο ομάδων που πρωταγωνιστούν στο Πρωτάθλημα και οι οποίες έχουν τον ίδιο στόχο, την άνοδο, άρα η αναμέτρηση αυτή συγκεντρώνει τα βλέμματα όλων όσων παρακολουθούν τη Β Εθνική, και όχι μόνο.

Μόνο που το ματς αυτό, αλλά και ολόκληρη η 9η αγωνιστική, είναι στον.. αέρα, αφού –ως γνωστόν- η «Ένωση Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β-Γ Εθνικής» έχει αποφασίσει την αναστολή των Πρωταθλημάτων της Β και της Γ Εθνικής. Έτσι, παρότι το τρίτο κρατικό κανάλι έχει ανακοινώσει ότι το Σάββατο 24/11 (στις 15:00) θα μεταδώσει τον αγώνα ΑΣΚ Ολυμπιακός Βόλου - Πιερικός και τη Δευτέρα 26/11 το ματς ΠΑΣ Γιάννινα - ΑΟ Κέρκυρα, εντούτοις τον τελευταίο λόγο θα τον έχει η διοργανώτρια αρχή.

Στην… πιάτσα λέγεται ότι η κίνηση αυτή της «Ε.Ε.Π.Β&Γ» ήταν… στρατηγική. Ότι, δηλαδή, για να ακουστούν και να πραγματοποιηθούν τα πάγια αιτήματά της, αποφάσισε την αναστολή, ώστε έτσι να πιέσει καταστάσεις, και πως επέλεξε τούτη τη χρονική στιγμή, διότι μεσολαβούσε η διακοπή των Πρωταθλημάτων λόγω της επετείου της 17ης Νοέμβρη, και άρα υπάρχουν τα χρονικά περιθώρια για να πάρει η διοργανώτρια τις εγγυήσεις που θέλει για την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει.

Ανάλογα με το αποτέλεσμα αυτών των πιέσεων της «Ε.Ε.Π.Β&Γ», στις αμέσως επόμενες ημέρες (εάν όχι και ώρες), αναμένεται η διοργανώτρια να ανακοινώσει τη συνέχιση των Πρωταθλημάτων (στο τριήμερο 24, 25 και 26 Νοεμβρίου), ή την παράταση της αναστολής τους.

Χρήστος Γραμμένος


Προηγούμενος Αγώνας
2 - 1
ΠανθρακικόςΚέρκυρα
Superleague 30η αγωνιστική
Δημοτικό Στάδιο Κομοτηνής
Κυριακή, 21/04/2013
περισσότερες πληροφορίες >>
Βαθμολογία
Θ.ΟμάδαΒαθμ.Αγ.
Top Scorers
ΠοδοσφαιριστήςΓκολ
Copyright www.aokerkyra.com 2020
Οποιαδήποτε χρήση κειμένων πρέπει να συνοδεύεται από αναφορά στην πηγή (www.aokerkyra.com) και τον συντάκτη.