Αρχική Σελίδα | Επικοινωνία | Συντελεστές | Forum | Blogs | Gallery | 'Υμνος
Αρχική σελίδα » ΒΑΡΤΖΙΩΤΗΣ: «Αν δεν είμαι έτοιμος, θα φύγω»

ΒΑΡΤΖΙΩΤΗΣ: «Αν δεν είμαι έτοιμος, θα φύγω»

Τρίτη, 20/11/2007
Äçëþóåéò óôçí éóôïóåëßäá ìáò Ýêáíå ï Ðáýëïò Âáñôæéþôçò
© Ó.Êáôáðüäçò
 
Σχετικές κατηγορίες
Συνεντεύξεις

Πολύ ενοχλημένος είναι ο Παύλος Βαρτζιώτης από τη φημολογία και τα δημοσιεύματα ότι έχει οικονομικές διαφορές με την ΠΑΕ Κέρκυρα. Ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός εξακολουθεί να βρίσκεται στη γενέτειρά του τα Γιάννενα και να κάνει θεραπείες για τη μέση του και σε σημερινές του δηλώσεις στο www.aokerkyra.com διαψεύδει ότι υπάρχει οποιοδήποτε πρόβλημα με την ομάδα και προαναγγέλλει την αποχώρησή του από αυτήν, σε περίπτωση που δεν θα είναι σύντομα έτοιμος αγωνιστικά.

Ο Ηπειρώτης οπισθοφύλακας ανέφερε συγκεκριμένα:
«Ακούστηκε ότι έχω κάποια οικονομική διαφορά με την Κέρκυρα και για το λόγο αυτό θέλω να βάλω τα πράγματα στη θέση τους. Με την ΠΑΕ δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα στη συνεργασία μας. Οι οικονομικές εκκρεμότητες που υπήρχαν από την περσινή σαιζόν έχουν τακτοποιηθεί, ενώ για τη φετινή χρονιά τα πράγματα είναι «παγωμένα», λόγω του ότι απέχω από την ομάδα εξαιτίας του προβλήματος που αντιμετωπίζω στη μέση. Με τον κ. Καλογιάννη έχω κάνει μία συμφωνία από το καλοκαίρι, ότι θα παραμείνω στο ρόστερ της ομάδας, μέχρι τις 30 Ιουνίου 2008 που λήγει το συμβόλαιό μου, παρά το πρόβλημα που έχω. Επειδή, όμως, θέλω να τα έχω καλά με τον εαυτό μου κι επειδή δεν θέλω να κοροϊδεύω τον κόσμο της Κέρκυρας, με τον οποίο έχω «δεθεί», ούτε την ΠΑΕ και την ομάδα της Κέρκυρας, αν δω ότι δεν θα είμαι σε θέση να παίξω από τις αρχές της νέας χρονιάς, τότε τον Δεκέμβρη θα ζητήσω από τον κ. Καλογιάννη να λυθεί το συμβόλαιό μου και να φύγω».

Όσον αφορά την κατάστασή του, ο Βαρτζιώτης είπε:
«Σχετικά με το πρόβλημα που έχω στη μέση, τα πηγαίνω πολύ καλύτερα. Κάνω θεραπείες και πισίνα, και οι πόνοι που ένιωθα έχουν υποχωρήσει. Δύο φορές την εβδομάδα ανεβαίνω στη Θεσσαλονίκη και επισκέπτομαι έναν φυσιοθεραπευτή. Οι γιατροί μού έχουν πει ότι σε τρεις-τέσσερις εβδομάδες θα μπορώ να ξεκινήσω προπονήσεις. Πιστεύω κι ελπίζω ότι στις αρχές του 2008 θα μπορώ να αγωνιστώ. Δεν ξέρετε πόσο με έχει στεναχωρήσει αυτή η κατάσταση. Ήδη έχω χάσει τη μισή περσινή σαιζόν και τη μισή φετινή. Όπως σας είπα, εάν δω ότι θα αργήσω να επανέλθω και να παίξω, τότε τον άλλο μήνα θα ζητήσω από την ΠΑΕ Κέρκυρα να με αφήσει ελεύθερο, διότι δεν θέλω να αποτελώ «βάρος» για την ομάδα».

Χρήστος Γραμμένος


Προηγούμενος Αγώνας
2 - 1
ΠανθρακικόςΚέρκυρα
Superleague 30η αγωνιστική
Äçìïôéêü ÓôÜäéï ÊïìïôçíÞò
Κυριακή, 21/04/2013
περισσότερες πληροφορίες >>
Βαθμολογία
Θ.ΟμάδαΒαθμ.Αγ.
1.Ολυμπιακός7730
2.Π.Α.Ο.Κ.6230
3.Αστέρας Τρίπολης5630
4.Ατρόμητος4630
5.Π.Α.Σ. Γιάννενα4430
6.SKODA Ξάνθη4030
-.Παναθηναϊκός4030
8.Πανθρακικός3630
-.Πανιώνιος3630
-.Πλατανιάς3630
11.Λεβαδειακός3430
12.Άρης3330
-.Βέροια3330
14.Ο.Φ.Η.3230
15.Α.Ε.Κ.3030
16.Κέρκυρα2030
Copyright www.aokerkyra.com 2003-2008
Οποιαδήποτε χρήση κειμένων πρέπει να συνοδεύεται από αναφορά στην πηγή (www.aokerkyra.com) και τον συντάκτη. H ιστοσελίδα αυτή δεν εκφράζει θέσεις και απόψεις της Α.Ο.Κέρκυρα ΠΑΕ, ούτε είναι συλλογικό όργανο των φιλάθλων της ομάδας. Τα ενυπόγραφα κείμενα εκφράζουν προσωπικές απόψεις του υπογράφοντα.