Αρχική Σελίδα | Επικοινωνία | Συντελεστές | Forum | Blogs | Gallery | 'Υμνος
Αρχική σελίδα » Αλαλούμ στα δημοσιογραφικά θεωρεία!

Αλαλούμ στα δημοσιογραφικά θεωρεία!

Κυριακή, 06/04/2008
Άρθρο του Χρήστου Γραμμένου
 
Σχετικές κατηγορίες
Editorial

(Άρθρο του Χρήστου Γραμμένου)

Παρεξήγηση παραλίγο να δημιουργηθεί χθες Σάββατο στα δημοσιογραφικά θεωρεία του Εθνικού Σταδίου, όταν ο σπίκερ της ΕΤ-3 κατέλαβε με το «έτσι θέλω» τη διθέσια καμπίνα, η οποία χρησιμοποιείται εδώ και χρόνια από αθλητικογράφους της Κέρκυρας.
Μετά από την… «έξωσή» τους, οι δημοσιογράφοι αναγκάστηκαν να πάνε σε άλλη καμπίνα για να κάνουν τη δουλειά τους. Κι αυτό διότι δεν θέλησαν να διώξουν τον συνάδελφο από το κρατικό κανάλι, που «μπούκαρε» στην καμπίνα τους.

Το… φαινόμενο αυτό έχει παρατηρηθεί πολλές φορές στο παρελθόν, όπου οι «ξένοι» εκπρόσωποι του Τύπου έρχονται στο ΕΑΚΚ και καταλαμβάνουν με τον «τσαμπουκά» και χωρίς να ρωτήσουν κανέναν τις καμπίνες των ντόπιων αθλητικογράφων, οι οποίοι είναι δίπλα στην ομάδα δεκαετίες ολόκληρες, τόσο στις μεγάλες της στιγμές, όσο και στις δύσκολες.

Φυσικά, θα πρέπει και οι «ξένοι» δημοσιογράφοι να κάνουν κι εκείνοι τη δουλειά τους, αλλά ειδικά για αυτούς της τηλεόρασης υπάρχουν τα δύο μεγάλα «μπουθ» στα δημοσιογραφικά θεωρεία κι εκεί πρέπει να πηγαίνουν. Και όχι να καταλαμβάνουν τις διθέσιες καμπίνες, οι οποίες έχουν τοποθετηθεί ύστερα από παρέμβαση του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) και οι οποίες είναι κατασκευασμένες για να φιλοξενούν μόνον αθλητικογράφους του γραπτού Τύπου ή του ραδιοφώνου.

Θα πρέπει κάποια στιγμή να μπει μία τάξη στο θέμα αυτό. Είτε από την ΠΑΕ Κέρκυρα, είτε από την Επιτροπή Διοίκησης του ΕΑΚΚ. Ώστε όλοι να μπορούν να κάνουν τη δουλειά τους, χωρίς κανένας να ενοχλεί κανέναν.

Κι επειδή πρέπει να λέμε και τα θετικά, θέλουμε να αναφέρουμε το εξής. Είχαμε γράψει πριν από μερικές εβδομάδες ότι τα τζάμια στις καμπίνες των δημοσιογραφικών θεωρείων ήταν ακάθαρτα και οι αθλητικογράφοι δεν μπορούσαν να δουν καθαρά τον αγωνιστικό χώρο. Αυτό πλέον δεν υφίσταται στα τελευταία δύο παιχνίδια του ΑΟ Κέρκυρα, με τον ΑΣΚ Ολυμπιακό Βόλου και τον Θρασύβουλο, αφού τα τζάμια είχαν καθαριστεί και οι δημοσιογράφοι παρακολούθησαν χωρίς πρόβλημα τους αγώνες. Κι αυτό συνέβη (όπως πληροφορηθήκαμε από μέλος της ΕΔ/ΕΑΚΚ) διότι πλέον έχουν προσληφθεί τρεις καθαρίστριες, οι οποίες εργάζονται στο Αθλητικό Κέντρο.


Προηγούμενος Αγώνας
2 - 1
ΠανθρακικόςΚέρκυρα
Superleague 30η αγωνιστική
Δημοτικό Στάδιο Κομοτηνής
Κυριακή, 21/04/2013
περισσότερες πληροφορίες >>
Βαθμολογία
Θ.ΟμάδαΒαθμ.Αγ.
1.Ολυμπιακός7730
2.Π.Α.Ο.Κ.6230
3.Αστέρας Τρίπολης5630
4.Ατρόμητος4630
5.Π.Α.Σ. Γιάννενα4430
6.SKODA Ξάνθη4030
-.Παναθηναϊκός4030
8.Πανθρακικός3630
-.Πανιώνιος3630
-.Πλατανιάς3630
11.Λεβαδειακός3430
12.Άρης3330
-.Βέροια3330
14.Ο.Φ.Η.3230
15.Α.Ε.Κ.3030
16.Κέρκυρα2030
Copyright www.aokerkyra.com 2003-2008
Οποιαδήποτε χρήση κειμένων πρέπει να συνοδεύεται από αναφορά στην πηγή (www.aokerkyra.com) και τον συντάκτη. H ιστοσελίδα αυτή δεν εκφράζει θέσεις και απόψεις της Α.Ο.Κέρκυρα ΠΑΕ, ούτε είναι συλλογικό όργανο των φιλάθλων της ομάδας. Τα ενυπόγραφα κείμενα εκφράζουν προσωπικές απόψεις του υπογράφοντα.