Αρχική Σελίδα | Επικοινωνία | Συντελεστές | Forum | Blogs | Gallery | 'Υμνος
Αρχική σελίδα » ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ: «Στο Πρωτάθλημα θα είμαστε πανέτοιμοι»!

ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ: «Στο Πρωτάθλημα θα είμαστε πανέτοιμοι»!


Τετάρτη, 20/08/2008
Ôçí ðåðïßèçóç üôé ï ÁÏÊ èá åßíáé Ýôïéìïò ìå ôçí Ýíáñîç ôùí õðï÷ñåþóåùí ôïõ åîÝöñáóå ï ÁëÝîçò ÁëåîáíäñÞò
© Ó.Êáôáðüäçò
 
Σχετικές κατηγορίες
Συνεντεύξεις
Αλέξης Αλεξανδρής

Δηλώσεις στο www.aokerkyra.com έκανε ο Αλέξης Αλεξανδρής, ο οποίος αναφέρθηκε τόσο στην προετοιμασία της ομάδας, όσο και στα μεταγραφικά.

Ο προπονητής του ΑΟ Κέρκυρα δηλώνει ικανοποιημένος από την πορεία της προετοιμασίας της ομάδας:

«Η προετοιμασία πηγαίνει πολύ καλά και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών. Έχουν διάθεση για δουλειά και μέρα με τη μέρα μπαίνει κι ένα σημαντικό λιθαράκι για το κτίσιμο της ομάδας».

Ο Αλεξανδρής τονίζει ότι οι συνθήκες κάτω από τις οποίες διεξάγεται η προετοιμασία δεν είναι και οι καλύτερες:
«Επιστρέφοντας από την Ιταλία, βρήκαμε εδώ στην Κέρκυρα υψηλές θερμοκρασίες και τα γήπεδα σε άσχημη κατάσταση και με πολλά προβλήματα. Αυτές οι συνθήκες υποχρεώνουν τα παιδιά να καταβάλλουν μεγαλύτερη προσπάθεια, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά από το να προσαρμοστούμε σε αυτές και να προσπαθήσουμε να δουλέψουμε όσο καλύτερα μπορούμε».

Ο 39χρονος τεχνικός εξέφρασε τη βεβαιότητα του ότι η ομάδα θα αποκτήσει τους παίκτες εκείνους που θέλει ώστε να ολοκληρωθεί το ρόστερ της:
«Μέχρι τώρα έχουμε αποκτήσει 16 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι μας έχουν δικαιώσει για την επιλογή που κάναμε. Το ρόστερ της ομάδας μας δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη, όμως οι περιπτώσεις των παικτών που θέλουμε να πάρουμε βρίσκονται σε καλό δρόμο και μέχρι το τέλος του μήνα, που λήγει η μεταγραφική σαιζόν, θα έχουμε αποκτήσει αυτούς που χρειαζόμαστε, θα καλύψουμε τα κενά που υπάρχουν και θα είμαστε πλήρεις.»

Ο Αλέξης Αλεξανδρής υποστηρίζει πως μέχρι την έναρξη του Πρωταθλήματος η ομάδα θα βρίσκεται στα επιθυμητά επίπεδα ετοιμότητας:
«Μέχρι τώρα έχουμε δώσει πέντε φιλικούς αγώνες, στους οποίους είδαμε αρκετά πράγματα και βγάλαμε χρήσιμα συμπεράσματα. Η προετοιμασία μας συνεχίζεται σε εντατικούς ρυθμούς και η ομάδα έχει «δέσει» ικανοποιητικά και αυτό με χαροποιεί. Μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου που ξεκινάει το Πρωτάθλημα θα δώσουμε ακόμη τρεις αγώνες, οι οποίοι σε συνδυασμό με τις καθημερινές διπλές προπονήσεις θα μας βοηθήσουν να φτάσουμε στο επίπεδο ετοιμότητας που επιθυμούμε ενόψει Πρωταθλήματος και στην πρεμιέρα θα είμαστε πανέτοιμοι».

Χρήστος Γραμμένος


Προηγούμενος Αγώνας
2 - 1
ΠανθρακικόςΚέρκυρα
Superleague 30η αγωνιστική
Äçìïôéêü ÓôÜäéï ÊïìïôçíÞò
Κυριακή, 21/04/2013
περισσότερες πληροφορίες >>
Βαθμολογία
Θ.ΟμάδαΒαθμ.Αγ.
1.Ολυμπιακός7730
2.Π.Α.Ο.Κ.6230
3.Αστέρας Τρίπολης5630
4.Ατρόμητος4630
5.Π.Α.Σ. Γιάννενα4430
6.SKODA Ξάνθη4030
-.Παναθηναϊκός4030
8.Πανθρακικός3630
-.Πανιώνιος3630
-.Πλατανιάς3630
11.Λεβαδειακός3430
12.Άρης3330
-.Βέροια3330
14.Ο.Φ.Η.3230
15.Α.Ε.Κ.3030
16.Κέρκυρα2030
Copyright www.aokerkyra.com 2003-2008
Οποιαδήποτε χρήση κειμένων πρέπει να συνοδεύεται από αναφορά στην πηγή (www.aokerkyra.com) και τον συντάκτη. H ιστοσελίδα αυτή δεν εκφράζει θέσεις και απόψεις της Α.Ο.Κέρκυρα ΠΑΕ, ούτε είναι συλλογικό όργανο των φιλάθλων της ομάδας. Τα ενυπόγραφα κείμενα εκφράζουν προσωπικές απόψεις του υπογράφοντα.