Αρχική Σελίδα | Επικοινωνία | Συντελεστές | Forum | Blogs | Gallery | 'Υμνος
Αρχική σελίδα » Κίνδυνος να… ξεσπιτωθεί η ομάδα!

Κίνδυνος να… ξεσπιτωθεί η ομάδα!


Κυριακή, 23/05/2010
¶ñèñï ôïõ ×ñÞóôïõ ÃñáììÝíïõ
 
Σχετικές κατηγορίες
Editorial

Σε περίπου τρεις μήνες θα ξεκινήσει το καινούργιο Πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ, για την ποδοσφαιρική περίοδο 2010-2011, στο οποίο θα συμμετάσχει και ο ΑΟ Κέρκυρα. Αλλά ερωτηματικό αποτελεί το πού θα δίνει η ομάδα τους εντός έδρας αγώνες της.

Στο Εθνικό Στάδιο πρώτα απΆ όλα ο αγωνιστικός χώρος βρίσκεται σε κακή κατάσταση και θα πρέπει να ανακατασκευαστεί, ενώ εργασίες θα πρέπει να γίνουν και στους υπόλοιπους χώρους. Θεωρούμε πως είναι απαραίτητο να δημιουργηθεί επιτέλους εκείνη η… περιβόητη κερκίδα στο βόρειο πέταλο, προκειμένου να φιλοξενούνται εκεί οι οπαδοί των αντιπάλων ομάδων, ώστε να μην καταλαμβάνουν χώρο στις δύο κεντρικές εξέδρες, και παράλληλα θα μπορούν να εισέρχονται στο γήπεδο και να αποχωρούν από αυτό από τα παλαιά προπύλαια, χωρίς δηλαδή να αναμειγνύονται με τους φιλάθλους του ΑΟΚ.

Από εκρί και πέρα, καλό θα ήταν να τοποθετηθεί σκέπαστρο στη μικρή εξέδρα, να βελτιωθούν οι εκεί τουαλέτες και να φτιαχτεί και κυλικείο. Επίσης, ίσως χρειαστεί να αλλάξει η περίφραξη του γηπέδου, να βελτιωθούν τα αποδυτήρια των ομάδων και των διαιτητών, καθώς και η αίθουσα Τύπου κ.α.

Το Εθνικό Στάδιο Κέρκυρας στην υπάρχουσα κατάσταση στην οποία βρίσκεται δεν πληροί τις προϋποθέσεις που θέτει η Σούπερ Λιγκ και θα πρέπει να πραγματοποιηθούν τα απαραίτητα έργα που θα το αναβαθμίσουν.

Σε διαφορετική περίπτωση, είναι ορατό το ενδεχόμενο το γήπεδο να κριθεί ακατάλληλο για τη διεξαγωγή αγώνων της μεγάλης Κατηγορίας, οπότε ο ΑΟ Κέρκυρα θα πρέπει να δηλώσει ως έδρα κάποιο άλλο γήπεδο, είτε στην Αθήνα, είτε –στην καλύτερη περίπτωση- τους «Ζωσιμάδες» Ιωαννίνων, το οποίο μέχρι πρόσφατα ο ΠΑΣ χρησιμοποιούσε στη Σούπερ Λιγκ.

Εννοείται πως εάν η κερκυραϊκή ομάδα αναγκαστεί να… ξεσπιτωθεί και να ξενιτευτεί, αυτό θα είναι καταστροφικό για εκείνη, τόσο από αγωνιστικής πλευράς, όσο και από οικονομικής.

Για το λόγο αυτό θα πρέπει άμεσα να ξεκινήσουν οι εργασίες στο Εθνικό Στάδιο Κέρκυρας, διότι ο χρόνος πιέζει. Ήδη είναι αργά! Θα έπρεπε, από τη στιγμή που η ομάδα από τα τέλη του προηγούμενου χρόνου βρισκόταν σε τροχιά ανόδου, να είχαν αρχίσει κάποια από τα αναγκαία έργα. Κι όχι να περιμένουμε να τα κάνουμε όλα την τελευταία στιγμή, όπως πάντα…

Χρήστος Γραμμένος
Προηγούμενος Αγώνας
2 - 1
ΠανθρακικόςΚέρκυρα
Superleague 30η αγωνιστική
Äçìïôéêü ÓôÜäéï ÊïìïôçíÞò
Κυριακή, 21/04/2013
περισσότερες πληροφορίες >>
Βαθμολογία
Θ.ΟμάδαΒαθμ.Αγ.
1.Ολυμπιακός7730
2.Π.Α.Ο.Κ.6230
3.Αστέρας Τρίπολης5630
4.Ατρόμητος4630
5.Π.Α.Σ. Γιάννενα4430
6.SKODA Ξάνθη4030
-.Παναθηναϊκός4030
8.Πανθρακικός3630
-.Πανιώνιος3630
-.Πλατανιάς3630
11.Λεβαδειακός3430
12.Άρης3330
-.Βέροια3330
14.Ο.Φ.Η.3230
15.Α.Ε.Κ.3030
16.Κέρκυρα2030
Copyright www.aokerkyra.com 2003-2008
Οποιαδήποτε χρήση κειμένων πρέπει να συνοδεύεται από αναφορά στην πηγή (www.aokerkyra.com) και τον συντάκτη. H ιστοσελίδα αυτή δεν εκφράζει θέσεις και απόψεις της Α.Ο.Κέρκυρα ΠΑΕ, ούτε είναι συλλογικό όργανο των φιλάθλων της ομάδας. Τα ενυπόγραφα κείμενα εκφράζουν προσωπικές απόψεις του υπογράφοντα.