Αρχική Σελίδα | Επικοινωνία | Forum | Gallery | 'Υμνος
Αρχική σελίδα » Ο Αστέρας Τρίπολης αντίπαλος του ΑΟΚ

Ο Αστέρας Τρίπολης αντίπαλος του ΑΟΚ


Δευτέρα, 05/09/2011
Κανονικά θα διεξαχθεί το Αστέρας - ΑΟΚ
 
Σχετικές κατηγορίες
Διοργανώτρια Αρχή
 
Σχετικοί αγώνες
Αστέρας Τρίπολης - Κέρκυρα 0-0
SuperLeague 2011 - 2012/2η αγ. 11/09/2011

Τελικά ο Αστέρας Τρίπολης αποτελεί τη 14η ομάδα της Σούπερ Λιγκ κι επομένως θα είναι ο αντίπαλος του ΑΟ Κέρκυρα στη 2η αγωνιστική του Πρωταθλήματος, την προσεχή Κυριακή.

Κι αυτό διότι, σήμερα Δευτέρα, απορρίφθηκε η αίτηση επανεξέτασης της έφεσης του Ηρακλή από τη Δευτεροβάθμια Επιτροπή της ΕΠΟ, κόντρα στις αισιόδοξες προβλέψεις των «κυανόλευκων».

Η επιτροπή εφέσεων έκρινε αναρμόδιο το Διαιτητικό Δικαστήριο και δεν εξέτασε την προσφυγή της ΠΑΕ Ηρακλής, κάτι που σημαίνει ότι παραμένει η ποινή που της είχε επιβληθεί για το αδίκημα της πλαστής ενημερότητας. Συνεπώς, οι «κυανόλευκοι» υποβιβάζονται στη Football League και ο Αστέρας Τρίπολης μένει στη μεγάλη Κατηγορία. Από ΅κει και πέρα, από πλευράς Ηρακλή αναμένεται να υπάρξουν έντονες αντιδράσεις, καθώς και προσφυγή στα πολιτικά δικαστήρια.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:
«Η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή της συνεδρίαση με την υπ' αριθμόν 182/5-9-2011 απόφασή της κηρύσσει απαράδεκτη την συζήτηση της υπόθεσης (της επανασυζήτησης της έφεσης της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ κατά της υπ΄ αριθμόν 195/19-5-2011 απόφασης της ΠΕ/SUPER LEAGUE), λόγω ελλείψεως δικαιοδοσίας του Τακτικού Διαιτητικού Δικαστηρίου (απόφαση υπ' αριθμόν 195/26-8-2011)».

Αμέσως μετά την έκδοση της παραπάνω απόφασης, η Σούπερ Λιγκ όρισε τον αγώνα μεταξύ Αστέρα Τρίπολης – ΑΟ Κέρκυρα να διεξαχθεί την Κυριακή (11/9), στις 16:00.

Χρήστος ΓραμμένοςΠροηγούμενος Αγώνας
2 - 1
ΠανθρακικόςΚέρκυρα
Superleague 30η αγωνιστική
Δημοτικό Στάδιο Κομοτηνής
Κυριακή, 21/04/2013
περισσότερες πληροφορίες >>
Βαθμολογία
Θ.ΟμάδαΒαθμ.Αγ.
Top Scorers
ΠοδοσφαιριστήςΓκολ
Copyright www.aokerkyra.com 2020
Οποιαδήποτε χρήση κειμένων πρέπει να συνοδεύεται από αναφορά στην πηγή (www.aokerkyra.com) και τον συντάκτη.