Αρχική Σελίδα | Επικοινωνία | Συντελεστές | Forum | Blogs | Gallery | 'Υμνος
Αρχική σελίδα » Αγρίτης – Μπάρκογλου, το… ανέλπιστο come back!

Αγρίτης – Μπάρκογλου, το… ανέλπιστο come back!

Τρίτη, 17/07/2012
Áãñßôçò êáé ÌðÜñêïãëïõ åíóùìáôþèçêáí óôçí ïìÜäá© aokerkyra.com.gr
 
Σχετικές κατηγορίες
Νέα της προπόνησης

Στο ποδόσφαιρο ποτέ μη λες ποτέ! Και τίποτα να μη θεωρείς δεδομένο. Διότι, τόσο εντός των αγωνιστικών χώρων, όσο έξω και από αυτούς, τα πάντα μπορούν να ανατραπούν!

Στο δυναμικό του ΑΟ Κέρκυρα εντάχθηκαν ξανά οι Ανάστης Αγρίτης και Γιώργος Μπάρκογλου, οι υποθέσεις των οποίων είχαν αίσια κατάληξη για την «κυανέρυθρη» ΠΑΕ.

Έτσι, το πρωί της Δευτέρας (16/7) ενσωματώθηκαν στην ομάδα και ξεκίνησαν προπονήσεις, αρχικά με ελαφρύ ατομικό πρόγραμμα, σκοπεύοντας σε καθημερινή βάση να ανεβάζουν τους ρυθμούς , ώστε πολύ σύντομα να φτάσουν στο επιθυμητό επίπεδο.

Για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα οι δύο ποδοσφαιριστές θεωρούνταν… ξένο σώμα για τον ΑΟ Κέρκυρα, καθώς τον προηγούμενο μήνα είχαν καταθέσει προσφυγή εις βάρος της ΠΑΕ, επιδιώκοντας τη διασφάλιση των δεδουλευμένων τους και την απόκτηση της ελευθερίας τους.

Οι άνθρωποι των «Φαιάκων» κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια για να τους μεταπείσουν και να τους επαναφέρουν στην ομάδα. Αλλά το… γυαλί στις σχέσεις των δύο πλευρών έδειχνε όχι απλά να έχει ραγίσει, αλλά να έχει σπάσει ολοσχερώς, πριν από δύο εβδομάδες (την Τρίτη 3/7), μετά τις δηλώσεις του Προέδρου της ΠΑΕ, Γιώργου Λυμπερόπουλου και την απάντηση των Αγρίτη και Μπάρκογλου μέσω γραπτής δήλωσης, στο τέλος της οποίας ουσιαστικά αποχαιρετούσαν τον ΑΟ Κέρκυρα.

Η κατάσταση έμοιαζε να είναι μη αναστρέψιμη. Ώσπου, την υπόθεση ανέλαβε προσωπικά ο ιδιοκτήτης της κερκυραϊκής ΠΑΕ, ο Γιώργος Λιμπάντσης, ο οποίος στο τέλος της προηγούμενης εβδομάδας είχε επαφές με τους δύο παίκτες, προτείνοντάς τους διακανονισμό στην καταβολή των οφειλομένων, με «αντάλλαγμα» φυσικά εκείνοι να αποσύρουν τις προσφυγές τους και να επανέλθουν στην ομάδα, τηρώντας το συμβόλαιό τους.

Οι δύο πλευρές έπειτα από συζητήσεις που έγιναν, βρήκαν τη «χρυσή τομή». Και τα δεδομένα στην περίπτωση των Γιώργου Μπάρκογλου και Ανέστη Αγρίτη άλλαξαν εντελώς! Ενώ οι παίκτες αρχικά φαίνονταν να αποτελούν παρελθόν για τον ΑΟΚ και η ΠΑΕ να έχει… άσχημα ξεμπερδέματα μαζί τους, τελικά βρέθηκε λύση και συμφώνησαν να μείνουν στην ομάδα, συνεχίζοντας τη συνεργασία τους μαζί της και στην επόμενη σαιζόν.

Όπως θετική έκβαση υπήρξε πιο πριν και με τις περιπτώσεις των Γιαν Χαμπλ και Τζάστιν Χάμπερ. Πλέον, η μόνη εκκρεμότητα που απασχολεί τους «Φαίακες» αφορά τον Ίβιτσα Μαϊστόροβιτς.

Χρήστος Γραμμένος
Προηγούμενος Αγώνας
2 - 1
ΠανθρακικόςΚέρκυρα
Superleague 30η αγωνιστική
Äçìïôéêü ÓôÜäéï ÊïìïôçíÞò
Κυριακή, 21/04/2013
περισσότερες πληροφορίες >>
Βαθμολογία
Θ.ΟμάδαΒαθμ.Αγ.
1.Ολυμπιακός7730
2.Π.Α.Ο.Κ.6230
3.Αστέρας Τρίπολης5630
4.Ατρόμητος4630
5.Π.Α.Σ. Γιάννενα4430
6.SKODA Ξάνθη4030
-.Παναθηναϊκός4030
8.Πανθρακικός3630
-.Πανιώνιος3630
-.Πλατανιάς3630
11.Λεβαδειακός3430
12.Άρης3330
-.Βέροια3330
14.Ο.Φ.Η.3230
15.Α.Ε.Κ.3030
16.Κέρκυρα2030
Copyright www.aokerkyra.com 2003-2008
Οποιαδήποτε χρήση κειμένων πρέπει να συνοδεύεται από αναφορά στην πηγή (www.aokerkyra.com) και τον συντάκτη. H ιστοσελίδα αυτή δεν εκφράζει θέσεις και απόψεις της Α.Ο.Κέρκυρα ΠΑΕ, ούτε είναι συλλογικό όργανο των φιλάθλων της ομάδας. Τα ενυπόγραφα κείμενα εκφράζουν προσωπικές απόψεις του υπογράφοντα.