Αρχική Σελίδα | Επικοινωνία | Forum | Gallery | 'Υμνος
Αρχική σελίδα » Απορρίφθηκε η προσφυγή του ΠΑΟ για την αναδιάρθρωση

Απορρίφθηκε η προσφυγή του ΠΑΟ για την αναδιάρθρωση


Πέμπτη, 31/01/2013
Με απόφαση του Τακτικού Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ, απορρίπτεται η προσφυγή του Παναθηναϊκού κατά της Super League για την απόφασή της να γίνει αναδιάρθρωση.

Θυμίζουμε πως η Λίγκα είχε λάβει την (άστοχη, ανούσια και γελοία, κατά τη γνώμη μας) απόφαση για αναδιάρθρωση τον περασμένο Σεπτέμβρη και σύμφωνα με αυτή, την τρέχουσα σαιζόν θα υποβιβαστούν δύο ομάδες από τη μεγάλη Κατηγορία (αντί για τρεις) και θα ανέλθουν τέσσερις από τη Football League (αντί για τρεις), ώστε την επόμενη περίοδο (2013-2014) το Πρωτάθλημα να διεξαχθεί με 18 σωματεία, αντί για 16 που συμβαίνει μέχρι και φέτος.

Επομένως, μετά την απόρριψη της προσφυγής της «πράσινης» ΠΑΕ, η απόφαση για αναδιάρθρωση ισχύει κανονικά.

Η σχετική ανακοίνωση της Ομοσπονδίας, την Τετάρτη (30/1), έχει ως εξής:

«Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας δικάζει κατΆ αντιμωλία των διαδίκων την από 26/09/2012 με αριθμό πρωτοκόλλου Ε.Π.Ο. 30.864/27-09-2012 προσφυγή της Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ κατά του Συνεταιρισμού Περιορισμένης Ευθύνης “SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ”.

Απορρίπτει τον ισχυρισμό της Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ περί μη νόμιμης συγκρότησης του παρόντος Δικαστηρίου, λόγω του ότι η θητεία του είχε ρητά παραταθεί με την από 3/9/2012 απόφαση του Δ.Σ. της ΕΠΟ (συνεδρίαση υπΆ αριθμ. 53), η οποία ελήφθη πριν ασκηθεί η προσφυγή της Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (26/9/12) και η οποία απόφαση του Δ.Σ. της ΕΠΟ εξεδόθη νομίμως και σύμφωνα με το άρθρο 56 παρ. 1 του εν ισχύ καταστατικού της ΕΠΟ.
Απορρίπτει την προσφυγή της Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ως εκπρόθεσμη καθότι ασκήθηκε την 27/9/2012 ήτοι εκτός της διήμερης προθεσμίας που προβλέπει το καταστατικό της ΕΠΟ (άρθρο 41.ΣΤ.3) δεδομένου ότι προσβαλλόμενη απόφαση της Γ.Σ. της SUPER LEAGUE ελήφθη την 24/9/2012.

Κρίνει περαιτέρω την προσφυγή της ΠΑΕ Παναθηναϊκός επιπροσθέτως ως αβάσιμη (ακόμη κι αν δεν απορριπτόταν ως απαράδεκτη - εκπρόθεσμη κατά τα ως άνω), λόγω του ότι η από 24/9/2012 απόφαση της Γ.Σ. της SUPER LEAGUE εξεδόθη σε συμμόρφωση με την από 12/9/2012 απόφαση του Δ.Σ. της ΕΠΟ με την οποία ζητήθηκε η ένταξη των ΠΑΕ Ηρακλής, Καβάλα και Ολυμπιακός Βόλου στη Football League και για τους λόγους που αναφέρονται στο αιτιολογικό της παρούσης».

Χρήστος ΓραμμένοςΠροηγούμενος Αγώνας
2 - 1
ΠανθρακικόςΚέρκυρα
Superleague 30η αγωνιστική
Δημοτικό Στάδιο Κομοτηνής
Κυριακή, 21/04/2013
περισσότερες πληροφορίες >>
Βαθμολογία
Θ.ΟμάδαΒαθμ.Αγ.
Top Scorers
ΠοδοσφαιριστήςΓκολ
Copyright www.aokerkyra.com 2020
Οποιαδήποτε χρήση κειμένων πρέπει να συνοδεύεται από αναφορά στην πηγή (www.aokerkyra.com) και τον συντάκτη.