Αρχική Σελίδα | Επικοινωνία | Forum | Gallery | 'Υμνος
Αρχική σελίδα » Προτεραιότητα σε Παπακώστα ο Λιμπάντσης

Προτεραιότητα σε Παπακώστα ο Λιμπάντσης

Στο τελευταίο διάστημα αναπτύσσεται μια έντονη... προπονητολογία αναφορικά με τον ΑΟ Κέρκυρα, όπου ακούγονται ονόματα διάφορων τεχνικών, που φέρονται ως υποψήφιοι αντικαταστάτες του Γιάννη Παπακώστα, χωρίς ωστόσο ο τελευταίος να έχει αποχωρήσει από την ομάδα

Πέμπτη, 09/05/2013
Ο Παπακώστας προτεραιότητα του Λιμπάντση
 
Σχετικές κατηγορίες
Γιάννης Παπακώστας

Στο τελευταίο διάστημα αναπτύσσεται μια έντονη… προπονητολογία αναφορικά με τον ΑΟ Κέρκυρα. Ακούγονται και γράφονται ονόματα διαφόρων τεχνικών, που φέρονται ως υποψήφιοι αντικαταστάτες του Γιάννη Παπακώστα, χωρίς ωστόσο ο τελευταίος να έχει ουσιαστικά αποχωρήσει από την ομάδα.

Ο 44χρονος προπονητής ανέλαβε τους «Φαίακες» στις 7 Φεβρουαρίου, από την 21η αγωνιστική της Super League, ξεκινώντας ένα εξαιρετικά δύσκολο εγχείρημα, σε ένα σωματείο που βρισκόταν σε τραγική κατάσταση (από αγωνιστικής, ψυχολογικής και βαθμολογικής πλευράς), εξαιτίας των χειρισμών του ¶κη Μάντζιου. Ο νεοφερμένος τεχνικός έκανε τη δική του, φιλότιμη προσπάθεια, εν τέλει δεν τα κατάφερε, όμως είναι ο τελευταίος στον οποίο θα μπορούσε κανείς να επιρρίψει ευθύνες.

Ο Γιάννης Παπακώστας χαίρει του σεβασμού και της εκτίμησης του Γιώργου Λιμπάντση, με τον οποίο έχουν ήδη κάνει κάποιες συζητήσεις, αλλά δεν έχουν καταλήξει σε συμφωνία.

Στις δύο πλευρές παρατηρείται θετική διάθεση για συνέχιση της συνεργασίας τους, ενώ ο ιδιοκτήτης της «κυανέρυθρης» ΠΑΕ δείχνει να έχει σοβαρά στα υπόψιν και να δίνει προτεραιότητα στον Παπακώστα.

Σε επικοινωνία που είχαμε την Τετάρτη (8/5) με τον Γιώργο Λιμπάντση, δεν μας αποκάλυψε τις προθέσεις του. Αρκέστηκε να μας επισημάνει πως η ΠΑΕ δεν έχει καταλήξει στο θέμα του προπονητή, ενώ μας ανέφερε ότι την άλλη εβδομάδα θα μιλήσει εκ νέου με τον Γιάννη Παπακώστα και κατόπιν η Διοίκηση θα λάβει τις αποφάσεις της.

Χρήστος Γραμμένος
Επόμενος Αγώνας
Α.Ο. ΚέρκυραΑστέρας Λιαπάδων
Φιλικό

Σάββατο, 19/09/2020
Ώρα : 18.00
περισσότερα >>
Προηγούμενος Αγώνας
1 - 2
Αστέρας ΛιαπάδωνΑ.Ο. Κέρκυρα
Φιλικό
Δημοτικό Γήπεδο Παλαιοκαστριτών
Σάββατο, 12/09/2020
περισσότερα >>
Βαθμολογία
Θ.ΟμάδαΒαθμ.Αγ.
1.Α.Ο. Κέρκυρα00
-.Ομόνοια Γαστουρίου00
-.Άρης Μέσης00
-.Κοντόκαλι00
-.Π.Α.Ο. Σφακιανάκη00
-.Ατρόμητος Άφρας00
-.Κεραυνός Ποταμού00
-.Μέγας Αλέξανδρος00
-.ΑΠΣ Θύελλα00
Top Scorers
ΠοδοσφαιριστήςΓκολ
Copyright www.aokerkyra.com 2020
Οποιαδήποτε χρήση κειμένων πρέπει να συνοδεύεται από αναφορά στην πηγή (www.aokerkyra.com) και τον συντάκτη.