Αρχική Σελίδα | Επικοινωνία | Forum | Gallery | 'Υμνος
Αρχική σελίδα » Ευχετήριο της ΠΑΕ προς τον ΟΦΑΜ

Ευχετήριο της ΠΑΕ προς τον ΟΦΑΜ

Δευτέρα, 13/05/2013
 
Σχετικές κατηγορίες
Διοικητικά Νέα

Σχετικά με τη συμμετοχή του Πρωταθλητή της ΕΠΣ Κέρκυρας, ΟΦΑΜ, στα μπαράζ ανόδου στη ΓΆ Εθνική Κατηγορία, η ΠΑΕ ΑΟ Κέρκυρα εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Με αφορμή την αυριανή (Κυριακή, 12/5) έναρξη της προσπάθειάς του στα μπαράζ ανόδου στη ΓΆ Εθνική, η ΠΑΕ ΑΟ Κέρκυρα εύχεται στους ποδοσφαιριστές, το τεχνικό επιτελείο και τους διοικούντες τον ΟΦΑΜ, κάθε επιτυχία στo νέο, ωραίο τους ταξίδι.

Για την ΠΑΕ ΑΟ Κέρκυρα αποτελεί πάγια πεποίθηση πως, κάθε επιτυχία κερκυραϊκής ομάδας, αποτελεί κέρδος για όλη την ποδοσφαιρική και αθλητική Κέρκυρα. Και πάνω σΆ αυτή τη σταθερή “γραμμή”, δηλώνει δημοσίως πως βρίσκεται δίπλα στην ομάδα του Αγ. Ματθαίου, ηθικά και μη, ώστε στο τέλος της διαδρομής να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί μια ακόμη σημαντική στιγμή.

ΕπΆ αφορμή, δε, η οικογένεια του ΑΟ Κέρκυρα, θα ήθελε να συγχαρεί θερμά την ομάδα του ΟΦΑΜ για την πρόσφατη κατάκτηση του φετινού Πρωταθλήματος της Α1Ά ΕΠΣΚ, καθώς και τις ομάδες του Κρόνου Αργυράδων και του ΑΟ Βασιλάτικων, που κατέκτησαν τον τίτλο στις υπόλοιπες Κατηγορίες (ΑΆ και ΒΆ αντιστοίχως)».
Προηγούμενος Αγώνας
2 - 1
ΠανθρακικόςΚέρκυρα
Superleague 30η αγωνιστική
Δημοτικό Στάδιο Κομοτηνής
Κυριακή, 21/04/2013
περισσότερες πληροφορίες >>
Βαθμολογία
Θ.ΟμάδαΒαθμ.Αγ.
Top Scorers
ΠοδοσφαιριστήςΓκολ
Copyright www.aokerkyra.com 2020
Οποιαδήποτε χρήση κειμένων πρέπει να συνοδεύεται από αναφορά στην πηγή (www.aokerkyra.com) και τον συντάκτη.