Αρχική Σελίδα | Επικοινωνία | Forum | Gallery | 'Υμνος
Αρχική σελίδα » Συγχαίρει τον Πάρη Τριβυζά ο ΑΟ Κέρκυρα

Συγχαίρει τον Πάρη Τριβυζά ο ΑΟ Κέρκυρα


Κυριακή, 19/05/2013
 
Σχετικές κατηγορίες
Διοικητικά Νέα

Με την ακόλουθη ανακοίνωσή του, ο ΑΟ Κέρκυρα απευθύνει τα συγχαρητήριά του προς τον νεαρό ποδοσφαιριστή Πάρη Τριβυζά:

«Ο ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, Πάρη Τριβυζά, ο οποίος, ως μέλος της Μικτής Κεντρικής Ζώνης, κατέκτησε προ ημερών το Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων, στην κατηγορία Παίδων.

Η επιτυχία Τριβυζά, πέρα από προσωπικό “παράσημο”, αποτελεί άλλη μια περίτρανη απόδειξη της μεθοδικής δουλειάς που γίνεται στα τμήματα υποδομής της ομάδας μας, με focus στον νεαρό Κερκυραίο ποδοσφαιριστή. Aλλά και μια συνέχεια στα εξαιρετικά αποτελέσματα, που ειδικά τη φετινή περίοδο καταγράφηκαν.

Η προώθηση στην πρώτη ομάδα και η υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου των Νίκου Κρητικού, Χρήστου Αρμένη, Γιώργου Κούδα... Η συμμετοχή και των τριών σε επίσημους αγώνες... Οι εμφανίσεις των δύο πρώτων στη Super League… Η κλήση και η σταθερή συμμετοχή του πρώτου, στην Εθνική ομάδα Νέων και, πιθανόν, στην προσεχή elite round του Euro U-19… Η κλήση στην Εθνική Παίδων του Νίκου Πουλημένου... Και τώρα, αυτό. Ο πανελλήνιος τίτλος του Πάρη Τριβυζά, στο γήπεδο “Γ. Καραϊσκάκης”...

Η συνέχεια σΆ αυτή την παραγωγική διαδικασία, αποτελεί για τον ΑΟ Κέρκυρα και στόχο και ζητούμενο. Κυρίως, όμως, δέσμευση, στην κατεύθυνση της προκοπής του κερκυραϊκού ποδοσφαίρου, στο σύνολό του. Με αυτονόητο μπροστάρη, την πρώτη ομάδα του νησιού».


Προηγούμενος Αγώνας
2 - 1
ΠανθρακικόςΚέρκυρα
Superleague 30η αγωνιστική
Δημοτικό Στάδιο Κομοτηνής
Κυριακή, 21/04/2013
περισσότερες πληροφορίες >>
Βαθμολογία
Θ.ΟμάδαΒαθμ.Αγ.
Top Scorers
ΠοδοσφαιριστήςΓκολ
Copyright www.aokerkyra.com 2020
Οποιαδήποτε χρήση κειμένων πρέπει να συνοδεύεται από αναφορά στην πηγή (www.aokerkyra.com) και τον συντάκτη.