Αρχική Σελίδα | Επικοινωνία | Forum | Gallery | 'Υμνος
Αρχική σελίδα » Φήμες για Παντελίδη και Τζαναβάρα

Φήμες για Παντελίδη και Τζαναβάρα


Δευτέρα, 03/06/2013
Φήμες για Παντελίδη

Οι άνθρωποι του ΑΟ Κέρκυρα βρίσκονται σε αναζήτηση προπονητή, ο οποίος θα «χτίσει» την ομάδα της νέας αγωνιστικής περιόδου, που θα λάβει μέρος στο Πρωτάθλημα της Football League. Και στις τελευταίες μέρες ακούγονται διάφορα ονόματα.

Εκείνος για τον οποίο έχει αναπτυχθεί περισσότερη φημολογία είναι ο Σάββας Παντελίδης, πρώην τεχνικός του Πανθρακικού και του Ολυμπιακού Βόλου, που γνωρίζει αρκετά καλά τη συγκεκριμένη Κατηγορία. Ένα άλλο όνομα που «παίζει» είναι κι αυτό του Παναγιώτη Τζαναβάρα, ο οποίος ενδέχεται να αποχωρήσει από τη Δόξα Δράμας.

Πάντως, στο τελευταίο διάστημα η… προπονητολογία αναφορικά με τους «Φαίακες» είναι έντονη και αρκετοί είναι εκείνοι που φέρονται ως υποψήφιοι διάδοχοι του Γιάννη Παπακώστα! Το ζήτημα του προπονητή αποτελεί μία από τις προτεραιότητες του ιδιοκτήτη της κερκυραϊκής ΠΑΕ, Γιώργου Λιμπάντση, ώστε να ξεκινήσει άμεσα ο σχεδιασμός της καινούργιας ομάδας και ο τεχνικός που θα έρθει να κάνει την εισήγησή του για το ποιους παίκτες επιθυμεί να μείνουν από το υπάρχον ρόστερ, ενώ στη συνέχεια θα γίνουν και οι μεταγραφικές κινήσεις.

Χρήστος Γραμμένος

Προηγούμενος Αγώνας
2 - 1
ΠανθρακικόςΚέρκυρα
Superleague 30η αγωνιστική
Δημοτικό Στάδιο Κομοτηνής
Κυριακή, 21/04/2013
περισσότερες πληροφορίες >>
Βαθμολογία
Θ.ΟμάδαΒαθμ.Αγ.
Top Scorers
ΠοδοσφαιριστήςΓκολ
Copyright www.aokerkyra.com 2020
Οποιαδήποτε χρήση κειμένων πρέπει να συνοδεύεται από αναφορά στην πηγή (www.aokerkyra.com) και τον συντάκτη.