Αρχική Σελίδα | Επικοινωνία | Forum | Gallery | 'Υμνος
Αρχική σελίδα » Αυτοπροτάθηκε ο Μίχος!

Αυτοπροτάθηκε ο Μίχος!

Την επιθυμία του να συνεχίσει ως πρώτος προπονητής στον ΑΟ Κέρκυρα εξέφρασε στην διοίκηση της ομάδας ο μέχρι πρότινος συνεργάτης του Γιάννη Παπακώστα, Πέτρος Μίχος!

Δευτέρα, 03/06/2013
Αυτοπροτάθηκε ο Πέτρος Μίχος
 
Σχετικές κατηγορίες
Διοικητικά Νέα

Οι πιο συνηθισμένες μέθοδοι για την πρόσληψη ενός προπονητή σε μια ομάδα είναι δύο. Τις περισσότερες φορές οι ιθύνοντες της ομάδας πλησιάζουν τον προπονητή που τους ενδιαφέρει και του κάνουν πρόταση, ενώ κάποιες φορές ανάμεσα στις δύο πλευρές μεσολαβεί ο μάνατζερ του προπονητή και προσπαθεί να «προωθήσει» τον πελάτη του (αυτό συμβαίνει κυρίως στις μεγάλες Κατηγορίες).

Υπάρχουν, ωστόσο, και προπονητές που αναλαμβάνουν από μόνοι τους πρωτοβουλία, ώστε να βρουν επαγγελματική στέγη! Ένας από αυτούς είναι και ο Πέτρος Μίχος, ο οποίος –σύμφωνα με πληροφορίες- αυτοπροτάθηκε στον ΑΟ Κέρκυρα!

Από τις αρχές του περασμένου Φλεβάρη, ο 54χρονος τεχνικός αποτέλεσε τον στενό συνεργάτη του Γιάννη Παπακώστα στον πάγκο των «Φαιάκων». Η σαιζόν τελείωσε, η ομάδα υποβιβάστηκε και όταν ο Μίχος αντιλήφθηκε πως η ΠΑΕ ενδέχεται να μη συνεχίσει τη συνεργασία της με τον Παπακώστα, εξέφρασε στους ανθρώπους του ΑΟΚ την επιθυμία, εάν δεν καταλήξουν σε άλλον προπονητή, να αναλάβει εκείνος την τεχνική ηγεσία της ομάδας, ενόψει της συμμετοχής της στο Πρωτάθλημα της Football League.

ΑπΆ ότι φαίνεται, όμως, οι υπεύθυνοι της κερκυραϊκής ΠΑΕ δεν… συγκινήθηκαν από την πρόταση του Αγρινιώτη προπονητή κι έχουν επαφές με άλλους τεχνικούς, που γνωρίζουν καλύτερα τη δεύτερη επαγγελματική Κατηγορία.

Χρήστος Γραμμένος
Προηγούμενος Αγώνας
2 - 1
ΠανθρακικόςΚέρκυρα
Superleague 30η αγωνιστική
Δημοτικό Στάδιο Κομοτηνής
Κυριακή, 21/04/2013
περισσότερες πληροφορίες >>
Βαθμολογία
Θ.ΟμάδαΒαθμ.Αγ.
Top Scorers
ΠοδοσφαιριστήςΓκολ
Copyright www.aokerkyra.com 2020
Οποιαδήποτε χρήση κειμένων πρέπει να συνοδεύεται από αναφορά στην πηγή (www.aokerkyra.com) και τον συντάκτη.