Αρχική Σελίδα | Επικοινωνία | Συντελεστές | Forum | Blogs | Gallery | 'Υμνος
Αρχική σελίδα » Συζητήσεις ΑΟ Κέρκυρα και Κασσιώπης για συγχώνευση!

Συζητήσεις ΑΟ Κέρκυρα και Κασσιώπης για συγχώνευση!

Στην καινούργια Football League υπάρχουν πλέον δύο κερκυραϊκές ομάδες, ο ΑΟ Κέρκυρα και ο ΑΟ Κασσιώπης, οι ιδιοκτήτες των οποίων βρίσκονται τις τελευταίες μέρες σε επαφή για συνεργασία, με στόχο το κοινό όφελος των συλλόγων τους

Πέμπτη, 20/06/2013
Συζητήσεις για συγχώνευση με την ΠΑΕ Κασσιώπη!
 
Σχετικές κατηγορίες
Διοικητικά Νέα

Το ενδεχόμενο της συγχώνευσης του ΑΟ Κασσιώπης με τα Τρίκαλα δείχνει να «μπλοκάρει» και να… ναυαγεί οριστικά, παρά τις προσπάθειες που έχουν καταβάλει οι δύο πλευρές. Και ο λόγος είναι ότι η νομοθεσία επιτρέπει μόνο τη συνένωση σωματείων που ανήκουν στον ίδιο νομό.

Στην καινούργια Football League Κατηγορία υπάρχουν πλέον δύο κερκυραϊκές ομάδες, ο ΑΟ Κέρκυρα και ο ΑΟ Κασσιώπης, οι ιδιοκτήτες των οποίων βρίσκονται τις τελευταίες μέρες σε επαφή για συνεργασία, με στόχο το κοινό όφελος των συλλόγων τους.

Από τη μία πλευρά, το «αφεντικό» του ΑΟΚ, ο Γιώργος Λιμπάντσης, αναζητά τρόπο για να… ξεφορτωθεί τα τεράστια χρέη που «κουβαλάει» η ΠΑΕ. Από την άλλη πλευρά, ο Πρόεδρος της Κασσιώπης, ο Χάρης Κουτσούρης, έχοντας ανεβάσει την ομάδα τέσσερις Κατηγορίες σε τέσσερα χρόνια, δεν αντέχει πια να… τραβάει μόνος του το κουπί.

Οι δύο παράγοντες συζητούν με σκοπό να βρεθεί η… χρυσή τομή, ώστε να προχωρήσει η συγχώνευση. Δηλαδή, η ΠΑΕ ΑΟ Κασσιώπης να παραχωρήσει το ΑΦΜ της στην ΠΑΕ ΑΟ Κέρκυρα και οι δύο σύλλογοι να συνενωθούν σε έναν.

Εκεί που μπορεί να «κολλήσει» το ζήτημα είναι κυρίως στο ότι ο κ. Κουτσούρης για να δώσει το ΑΦΜ της ομάδας του προφανώς θα ζητήσει κάποια χρήματα. Διότι υπάρχουν εκκρεμότητες απέναντι σε ποδοσφαιριστές, τεχνικό επιτελείο και υπαλλήλους του ΑΟ Κασσιώπης, ενώ δύο παίκτες (οι Σωτήρης Τσάτσος και Λυμπέρης Στεργίδης) έχουν καταθέσει προσφυγές. Όλοι αυτοί, λοιπόν, θα πρέπει να εξοφληθούν.

Αν εν τέλει προχωρήσει η συνένωση, τότε μεγάλο μέρος του ρόστερ του ΑΟ Κασσιώπης αναμένεται να «μετακυλίσει» σε εκείνο του ΑΟ Κέρκυρα, ο οποίος είναι πλέον αποδεκατισμένος από ποδοσφαιριστές. Αλλά είναι άγνωστο αν θα συμβεί το ίδιο και όσον αφορά τα διοικητικά στελέχη.

Τέλος, να αναφέρουμε εδώ και μια πληροφορία, που προς το παρόν είναι αδιασταύρωτη, και σύμφωνα με την οποία ετοιμάζεται στη βόρεια Κέρκυρα ένα σωματείο, που θα ονομαστεί «ΑΟ Κασσιώπης» και θα λάβει μέρος στο τοπι8κό Πρωτάθλημα, εάν κι εφόσον η μεγάλη ομάδα «εξαφανιστεί» μέσω συγχώνευσης.

Χρήστος Γραμμένος
Προηγούμενος Αγώνας
2 - 1
ΠανθρακικόςΚέρκυρα
Superleague 30η αγωνιστική
Δημοτικό Στάδιο Κομοτηνής
Κυριακή, 21/04/2013
περισσότερες πληροφορίες >>
Βαθμολογία
Θ.ΟμάδαΒαθμ.Αγ.
1.Ολυμπιακός7730
2.Π.Α.Ο.Κ.6230
3.Αστέρας Τρίπολης5630
4.Ατρόμητος4630
5.Π.Α.Σ. Γιάννενα4430
6.SKODA Ξάνθη4030
-.Παναθηναϊκός4030
8.Πανθρακικός3630
-.Πανιώνιος3630
-.Πλατανιάς3630
11.Λεβαδειακός3430
12.Άρης3330
-.Βέροια3330
14.Ο.Φ.Η.3230
15.Α.Ε.Κ.3030
16.Κέρκυρα2030
Copyright www.aokerkyra.com 2003-2008
Οποιαδήποτε χρήση κειμένων πρέπει να συνοδεύεται από αναφορά στην πηγή (www.aokerkyra.com) και τον συντάκτη. H ιστοσελίδα αυτή δεν εκφράζει θέσεις και απόψεις της Α.Ο.Κέρκυρα ΠΑΕ, ούτε είναι συλλογικό όργανο των φιλάθλων της ομάδας. Τα ενυπόγραφα κείμενα εκφράζουν προσωπικές απόψεις του υπογράφοντα.