Αρχική Σελίδα | Επικοινωνία | Συντελεστές | Forum | Blogs | Gallery | 'Υμνος
Αρχική σελίδα » Στασιμότητα και προβληματισμός στους “Vourligans”

Στασιμότητα και προβληματισμός στους “Vourligans”

Παρασκευή, 02/08/2013
Η συγχώνευση έφερε αναστάτωση
 
Σχετικές κατηγορίες
Φίλαθλοι

Το άγγελμα της δημιουργίας της ΠΑΕ Κέρκυρα, προκάλεσε τόσο το «μούδιασμα», όσο και τη δυσαρέσκεια των “Vourligans”, οι οποίοι αντέδρασαν στο τέλος της προηγούμενης εβδομάδας.

Αφού, λοιπόν, ο Σύνδεσμος συνεδρίασε το βράδυ της Παρασκευής 26/7, εξέδωσε στη συνέχει καυστική ανακοίνωση, στην οποία επεσήμαινε πως από τη συγχώνευση αλλοιώθηκαν τα χαρακτηριστικά του ΑΟ Κέρκυρα και αφανίστηκε ο σύλλογος, τόνιζε ότι οι φίλοι του ΑΟΚ δεν «αναγνωρίζουν» τον νέο φορέα, ενώ ξεκαθάριζε πως οι “Vourligans” δεν πρόκειται να στηρίξουν την καινούργια ομάδα.

Επίσης, μπήκε… λουκέτο και στην επίσημη ιστοσελίδα του Σ.Φ., που λειτουργούσε στη διεύθυνση www.vourligans.com.

Αυτή τη στιγμή, στις τάξεις των οργανωμένων οπαδών του ΑΟ Κέρκυρα υπάρχει στασιμότητα, αλλά φυσικά επικρατεί και προβληματισμός αναφορικά με το μέλλον του Συνδέσμου και τη στάση που θα τηρηθεί από ‘δω και στο εξής στο σοβαρό ζήτημα που έχει προκύψει.

Οι σκέψεις «συγκρούονται» και οι απόψεις διχάζονται. Κυρίως δύο είναι τα «ρεύματα». Η μία πλευρά θεωρεί ότι ο ΑΟ Κέρκυρα έχει «τελειώσει» πια, λόγω αυτής της συνένωσης και άρα ο Σ.Φ. δεν έχει πλέον λόγο ύπαρξης. Επομένως, θα πρέπει να αναστείλει τη λειτουργία του.

Η άλλη πλευρά δείχνει πιο διαλλακτική. Υποστηρίζει ότι ο Σύνδεσμος δεν πρέπει να διαλυθεί, διότι η καινούργια ομάδα ουσιαστικά αποτε4λεί τη συνέχεια του ΑΟ Κέρκυρα.

Πάντως, υπάρχουν και ορισμένοι που προτείνουν μια… ενδιάμεση λύση: τη συνέχιση της ύπαρξης και της δράσης του Σ.Φ., αλλά δίχως να υποστηρίξει τον νέο φορέα.

Εξελίξεις θα υπάρξουν στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, όπου τα μέλη του Συνδέσμου θα αποφασίσουν για την τύχη του. Και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά…

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον Πρόεδρο του Σ.Φ., τον Λευτέρη Χυτήρη, μας ανέφερε ότι εκτός απροόπτου, τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν μετά τις αρχαιρεσίες, που προγραμματίζονται για τις αρχές του Σεπτέμβρη. Όσο για το site του Συνδέσμου, μας είπε ότι θα λειτουργήσει στη διεύθυνση www.vourligans.gr (αλλάζουν, δηλαδή, τα τελευταία γράμματα) και σε πρώτη φάση θα «ανεβαίνουν» μόνον ανακοινώσεις που θα αφορούν τις εκλογές.

Χρήστος Γραμμένος
Προηγούμενος Αγώνας
2 - 1
ΠανθρακικόςΚέρκυρα
Superleague 30η αγωνιστική
Δημοτικό Στάδιο Κομοτηνής
Κυριακή, 21/04/2013
περισσότερες πληροφορίες >>
Βαθμολογία
Θ.ΟμάδαΒαθμ.Αγ.
1.Ολυμπιακός7730
2.Π.Α.Ο.Κ.6230
3.Αστέρας Τρίπολης5630
4.Ατρόμητος4630
5.Π.Α.Σ. Γιάννενα4430
6.SKODA Ξάνθη4030
-.Παναθηναϊκός4030
8.Πανθρακικός3630
-.Πανιώνιος3630
-.Πλατανιάς3630
11.Λεβαδειακός3430
12.Άρης3330
-.Βέροια3330
14.Ο.Φ.Η.3230
15.Α.Ε.Κ.3030
16.Κέρκυρα2030
Copyright www.aokerkyra.com 2003-2008
Οποιαδήποτε χρήση κειμένων πρέπει να συνοδεύεται από αναφορά στην πηγή (www.aokerkyra.com) και τον συντάκτη. H ιστοσελίδα αυτή δεν εκφράζει θέσεις και απόψεις της Α.Ο.Κέρκυρα ΠΑΕ, ούτε είναι συλλογικό όργανο των φιλάθλων της ομάδας. Τα ενυπόγραφα κείμενα εκφράζουν προσωπικές απόψεις του υπογράφοντα.