Αρχική Σελίδα | Επικοινωνία | Συντελεστές | Forum | Blogs | Gallery | 'Υμνος
Αρχική σελίδα » ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ: «Δεν θα στηρίξουμε μια επιχειρηματική κοινοπραξία»!

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ: «Δεν θα στηρίξουμε μια επιχειρηματική κοινοπραξία»!

Θέση για τις εξελίξεις των τελευταίων εβδομάδων παίρνει ο Σύλλογος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών ΑΟ Κέρκυρα, επισημαίνοντας ότι δεν γίνεται να αφανιστεί μια ιδέα, διότι οι ιδέες ανήκουν σε όλους.

Σάββατο, 03/08/2013
«Δεν θα στηρίξουμε μια επιχειρηματική κοινοπραξία»!
 
Σχετικές κατηγορίες
Διοικητικά Νέα

Θέση για τις εξελίξεις των τελευταίων εβδομάδων παίρνει ο Σύλλογος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών ΑΟ Κέρκυρα, κατά τη συνεδρίαση του Δ.Σ. το βράδυ της Παρασκευής (2/8), επισημαίνοντας ότι δεν γίνεται να αφανιστεί μια ιδέα, διότι οι ιδέες ανήκουν σε όλους.

Οι βετεράνοι του ΑΟΚ εκφράζουν την άποψη ότι θα έπρεπε η ομάδα να υποβιβαστεί οικειοθελώς στη ΓΆ Εθνική Ερασιτεχνική Κατηγορία, ώστε να διατηρηθούν τα ιστορικά χαρακτηριστικά της, ενώ ξεκαθαρίζουν πως δεν θα στηρίξουν το νέο (συγχωνευμένο) σωματείο, το οποίο χαρακτηρίζουν ως «επιχειρηματική κοινοπραξία». Καλούν, τέλος, τον Ερασιτέχνη ΑΟ Κέρκυρα να αναλάβει δράσεις, προκειμένου ο ΑΟ Κέρκυρα να λάβει μέρος στο τοπικό Πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κέρκυρας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Δ.Σ. του Σωματείου με την επωνυμία “ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ Α.Ο. ΚΕΡΚΥΡΑ ΚΑΙ ΠΑΕ Α.Ο. ΚΕΡΚΥΡΑ”, κατά την συνεδρίασή του την 2α Αυγούστου 2013, με παρόντα άπαντα τα μέλη του (7) και ομόφωνα έλαβε την ακόλουθη απόφαση:

“Με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις που έλαβαν χώρα στην ΠΑΕ Α.Ο. ΚΕΡΚΥΡΑΣ, οφείλουμε κατΆ αρχήν ως Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Α.Ο. Κέρκυρα, ως Ιδρυτικά μέλη και Μέλη Δ.Σ. του Σωματείου με την επωνυμία “ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ Α.Ο. ΚΕΡΚΥΡΑ ΚΑΙ ΠΑΕ Α.Ο. ΚΕΡΚΥΡΑ”, αλλά και κυρίως, λόγω του ότι, όπως και εμείς, από τους πολλούς ανάμεσά μας, μεγαλώσαμε με τον Α.Ο. Κέρκυρα, τους εξαίρετους παίκτες του και την μεγάλη ιστορία του στο χώρο του Κερκυραϊκού και Πανελλήνιου ποδοσφαίρου, να τοποθετηθούμε.

Δεν έχουμε λόγο να χαρακτηρίσουμε τις επιχειρηματικές κινήσεις ανθρώπων που για τη δική τους επαγγελματική ασφάλεια και τα δικά τους επιχειρηματικά σχέδια, καλώς τυχόν έπραξαν.

Είναι μονόδρομος, όμως, για το Σωματείο μας, η στήριξη του Ερασιτέχνη Α.Ο. Κέρκυρα και της ΠΑΕ Α.Ο. Κέρκυρα και μόνον αυτών.

Εξάλλου, ο λόγος ίδρυσης αυτού του Σωματείου, από λίγους αλλά πιστούς στην ομάδα Α.Ο. ΚΕΚΥΡΑ από ιδρύσεώς της, ήταν και θα παραμείνει η στήριξη αυτού του Συλλόγου.

ΟΥΔΕΙΣ, Δεν έχει το δικαίωμα να λησμονήσει, να παραβλέψει και να παραγράψει, τοποθετώντας στο χρονοντούλαπο, την ιστορία του Συλλόγου, τους ποδοσφαιριστές του, όσους τίμησαν αυτόν τον Σύλλογο φορώντας την φανέλα του, ζωντανούς και μη, είτε ως παίχτες, είτε ως προπονητές, είτε ως φιλάθλους και οπαδούς , είτε ως Πρόεδροι, είτε από οιαδήποτε θέση και να τον υπηρέτησαν, που σε βάθος 45ετίας μόχθησαν με όραμα και αυταπάρνηση για το Νησί τους, το Σήμα τους, την Ομάδα τους.

Πεποίθηση και επίσημη θέση μας, είναι ότι, όπως άλλα ιστορικά Σωματεία (ΑΕΚ, Λάρισα, Πανσερραϊκός), προτίμησαν να αγωνιστούν στην ΓΆ Εθνική, προκειμένου να διατηρήσουν το όνομά τους και την ιστορική τους συνέχεια, έτσι και ο Α.Ο. ΚΕΡΚΥΡΑ θα μπορούσε να αγωνιστεί στην παραπάνω Κατηγορία.

ΔΕΝ έχουμε το δικαίωμα να αφανίσουμε μια ιδέα, γιατί η ιδέα δεν ανήκει σε κανέναν ξεχωριστά. ΜΟΝΟΝ σε όλους!!

Χωρίς τον Α.Ο. Κέρκυρα, ΔΕΝ δύναται να υπάρχουν παλαίμαχοι Α.Ο. Κέρκυρα, οπότε και ουσιαστικά το Σωματείο χρόνο με το χρόνο θα φθίνει, με αποτέλεσμα τον βέβαιο αφανισμό του. (Βλέπετε άρθρο 7 του καταστατικού μας-προϋποθέσεις εγγραφής μελών).

Η ιστορία γεννά το παρόν.
Χωρίς παρόν δεν θα υπάρξει μέλλον .
Φυτώριό μας ήταν και θα παραμείνει ο Α.Ο. Κέρκυρα.

Ευχόμαστε τα καλύτερα στην νέα ομάδα της ΠΑΕ Κέρκυρας, όπως και σε όλες τις ομάδες του Νησιού μας, αλλά φύσει και θέσει ομόφωνα δηλώνουμε ότι δεν δυνάμεθα να στηρίξουμε μια επιχειρηματική κοινοπραξία που αντίκειται στους σκοπούς, στην ιστορία και την ταυτότητα του δικού μας Σωματείου.

Επιπρόσθετα, απαιτούμε άμεσα, σύγκληση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης του Ερασιτέχνη Α.Ο. Κέρκυρα, με αποκλειστικό θέμα “την ενεργή συμμετοχή της ομάδας, τουλάχιστον στα ποδοσφαιρικά δρώμενα του Νησιού μας”, με καταληκτική προθεσμία την 9η Αυγούστου 2013.

Μετά τιμής
Τα Μέλη του Δ.Σ.
».


Προηγούμενος Αγώνας
2 - 1
ΠανθρακικόςΚέρκυρα
Superleague 30η αγωνιστική
Δημοτικό Στάδιο Κομοτηνής
Κυριακή, 21/04/2013
περισσότερες πληροφορίες >>
Βαθμολογία
Θ.ΟμάδαΒαθμ.Αγ.
1.Ολυμπιακός7730
2.Π.Α.Ο.Κ.6230
3.Αστέρας Τρίπολης5630
4.Ατρόμητος4630
5.Π.Α.Σ. Γιάννενα4430
6.SKODA Ξάνθη4030
-.Παναθηναϊκός4030
8.Πανθρακικός3630
-.Πανιώνιος3630
-.Πλατανιάς3630
11.Λεβαδειακός3430
12.¶ρης3330
-.Βέροια3330
14.Ο.Φ.Η.3230
15.Α.Ε.Κ.3030
16.Κέρκυρα2030
Copyright www.aokerkyra.com 2003-2008
Οποιαδήποτε χρήση κειμένων πρέπει να συνοδεύεται από αναφορά στην πηγή (www.aokerkyra.com) και τον συντάκτη. H ιστοσελίδα αυτή δεν εκφράζει θέσεις και απόψεις της Α.Ο.Κέρκυρα ΠΑΕ, ούτε είναι συλλογικό όργανο των φιλάθλων της ομάδας. Τα ενυπόγραφα κείμενα εκφράζουν προσωπικές απόψεις του υπογράφοντα.