Αρχική Σελίδα | Επικοινωνία | Συντελεστές | Forum | Blogs | Gallery | 'Υμνος
Αρχική σελίδα » Από αερολογίες και… κωλοτούμπες, άλλο τίποτα!

Από αερολογίες και… κωλοτούμπες, άλλο τίποτα!

Δεν θα πάμε πολύ πίσω. Μόλις πέντε εβδομάδες. Στις 26 Ιουνίου, οπότε και η (αλήστου μνήμης!) ΠΑΕ ΑΟ Κέρκυρα, λίγες μέρες μετά το αρχικό «ναυάγιο» της συμφωνίας του Γιώργου Λιμπάντση με τον Χάρη Κουτσούρη

Κυριακή, 04/08/2013
Áðü… áåñïëïãßåò, Üëëï ôßðïôá!
 
Σχετικές κατηγορίες
Editorial

• ¶ρθρο του ΧΡΗΣΤΟΥ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥ

Δεν θα πάμε πολύ πίσω. Μόλις πέντε εβδομάδες. Στις 26 Ιουνίου, οπότε και η (αλήστου μνήμης!) ΠΑΕ ΑΟ Κέρκυρα, λίγες μέρες μετά το αρχικό «ναυάγιο» της συμφωνίας του Γιώργου Λιμπάντση με τον Χάρη Κουτσούρη, εξέδωσε εκείνη την πραγματικά γελοία ανακοίνωση, που την εξέθεσε και τη ρεζίλεψε! (Κάντε κλικ ΕΔΩ).

ΣΆ εκείνη την ανακοίνωση, λοιπόν, και μέσα σε ένα μικρό κείμενο, γράφτηκαν ένα σωρό… μπαρούφες και λόγια του αέρα!!! Και γινόμαστε πιο συγκεκριμένοι:

1. Αναφέρθηκε ότι… «Τα περί συγχώνευσης και τα όποια παρελκόμενα, υπήρξαν επιεικώς αποκυήματα φαντασίας».
Επειδή εμείς υπήρξαμε από εκείνους που στα ρεπορτάζ μας κάναμε λόγο για «συγχώνευση», ήμασταν όντως τόσο… φαντασμένοι, που ύστερα από μερικές εβδομάδες η συγχώνευση πραγματοποιήθηκε, οι δύο ομάδες (ΑΟ Κέρκυρα και ΑΟ Κασσιώπης) συνενώθηκαν και δημιουργήθηκε η “ΠΑΕ Κέρκυρα”. Επομένως, δικαιωθήκαμε πανηγυρικά! Ενώ ο… εξυπνάκιας συντάκτης της ανακοίνωσης και κυρίως ο υποβολέας της, έφαγαν τα… μούτρα τους!!!

2. Σε ένα άλλο σημείο γράφτηκε ότι… «Η ΠΑΕ ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ τονίζει κατηγορηματικά και αδιαπραγμάτευτα ότι δεν ανέχεται από οιονδήποτε να “παίζει” με το όνομα της ομάδας μας».
Μάλιστα! Απαγορεύτηκε στον οιονδήποτε να “παίζει” με το όνομα της ομάδας. Με μοναδική εξαίρεση, όμως, τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΟ Κέρκυρα, ο οποίος όχι απλώς “έπαιξε” με το όνομα της ομάδας, αλλά και με τα ίδια της τα ιστορικά σύμβολα, αλλοιώνοντας το έμβλημά της σε τεράστιο βαθμό! Και ο Γιώργος Λιμπάντσης το έπραξε αυτό, δίχως να αναλογιστεί το ολέθριο σφάλμα του και τις συνέπειες αυτού, δίχως να λάβει υπόψη την ιστορία και τη διαδρομή της ομάδας, δίχως να ζητήσει τη γνώμη του Ερασιτέχνη, του Συλλόγου Παλαιμάχων και των οπαδών της. Έτσι, τον ΑΟ Κέρκυρα που τα τρία προηγούμενα χρόνια μετείχε στη Super League, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ τον έστειλε απευθείας στα… τάρταρα!!! Ενώ εκείνον στον οποίο τότε είχε απαγορέψει δια… ροπάλου να “παίζει” με την ομάδα, δηλαδή τον κ. Κουτσούρη, τον έκανε συνέταιρό του στη νέα ΠΑΕ!!!
Και τελέσθη, έτσι, η… επιχειρηματική κοινοπραξία, όπως πολύ ορθά την χαρακτήρισε ο Σύλλογος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του ΑΟΚ...

3. Στην τελευταία παράγραφο του κειμένου, είχε γραφτεί και η… πατατιά του αιώνα! Ότι… «Ο ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ έχει όνομα βαρύ, ιστορία, έμβλημα, κόσμο και μία πορεία καταξίωσης, που αξίζουν δέκα και είκοσι φορές πάνω από... 500.000 ευρώ».
Ήμαρτον, κύριοι… Εδώ, ούτε λίγο, ούτε πολύ, η ΠΑΕ κοστολογούσε το όνομα της ομάδας, την ιστορία, το έμβλημα, την πορεία και τον κόσμο της, στο ποσό των… 5 με 10 εκατομμυρίων ευρώ!!! Αυτό προκύπτει βάσει της ανακοίνωσης! Μιλάμε για κωμικοτραγικά πράγματα, που διακωμωδούσαν τον σύλλογο και το νησί… Και μάλιστα, όπως πληροφορηθήκαμε, η συμφωνία δεν «έκλεισε» καν στα… 5 με 10 εκατομμύρια, αλλά σε 3 με 4 κατοστάρικα. Ίσως και λιγότερα!!!

Εκείνες τις μέρες που η ΠΑΕ είχε εκδώσει αυτή τη… θαυμαστή ανακοίνωση (η οποία «έσκιζε» σε… σοβαρότητα!), διαψεύδοντας τα περί συγχώνευσης με την Κασσιώπη, εμείς είχαμε γράψει ένα άρθρο. Τόσο για τη συνένωση, για την οποία μας πουλούσαν… φούμαρα ότι δεν ήταν… συγχώνευση, όσο και για τον τραγέλαφο της κοστολόγησης της ομάδας και του κόσμου της. (Κάντε κλικ ΕΔΩ).

Κι επειδή ο λόγος γίνεται για τις… αερολογίες και τις… θεαματικές κωλοτούμπες των ανθρώπων της (μακαρίτισσας πια) ΠΑΕ ΑΟ Κέρκυρα, ας θυμηθούμε και την επίσκεψη του Γιώργου Λιμπάντση στα γραφεία του Συνδέσμου Φιλάθλων “Vourligans Club”, το βράδυ της Κυριακής 9 Ιουνίου, με αφορμή τη διακοπή της υδροδότησης των εγκαταστάσεων του Πλάντραφου. Ήταν ελάχιστες μέρες πριν ξεκινήσει της διαπραγματεύσεις με τον Χάρη Κουτσούρη για τη… μεγαλειώδη συνεργασία τους!

Μεταξύ άλλων, είχε πει στους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας: «Κανείς δεν σέβεται. Όχι εμένα. Η ομάδα δεν είναι ο Λιμπάντσης. Αλλά την ιστορία και τον αγώνα τόσων ανθρώπων, εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Όλοι παρέρχονται. Κι εμείς κι εσείς και όλοι. Ο ΑΟ Κέρκυρα, όμως, μένει. Ήρθε η ώρα, λοιπόν, όλοι τους να σεβαστούν, όχι εμένα, αλλά την ιδέα και το όνομα της ομάδας».
Πράγματι, ο κ. Λιμπάντσης ήταν ο… πρώτος που «σεβάστηκε» τον αγώνα των ανθρώπων που υπηρέτησαν στο παρελθόν τον σύλλογο. Αλλά πάνω απΆ όλα, «σεβάστηκε» το όνομα, την ιδέα και την ιστορία της ομάδας. Κι έσπευσε να τη διαλύσει, με… συνοπτικές διαδικασίες!!!

Τι άλλο «ωραίο» είχε πει στους “Vourligans”; Ότι… «Οι φίλαθλοι, εσείς, είστε οι μοναδικοί σύμμαχοι και συνέταιροι που έχω. Γι' αυτό και θέλω την ηθική σας στήριξη».
Φαίνεται, λοιπόν, ότι ο κ. Λιμπάντσης σε χρόνο ρεκόρ… αναθεώρησε τις απόψεις του!!! Και λίγες μέρες αργότερα βρήκε άλλο σύμμαχο, άλλο συνέταιρο. ΓιΆ αυτό κι «έγραψε» τον κόσμο της ομάδας εκεί που «έγραψε» και την ίδια την ομάδα: στα παλαιότερα των υποδημάτων του!!!

Δεν σεβάστηκαν, επομένως, ούτε τους αγνούς φίλους του ΑΟΚ. Οι οποίοι φυσικά, έχουν κάθε λόγο και όλα τα δίκια να αισθάνονται προδομένοι, διότι τους κορόιδεψαν!!! Και μάλιστα, κατάμουτρα…

Για να δούμε τώρα, με τί πρόσωπο οι… μεγαλοεπιχειρηματίες (!) θα ζητήσουν εκ νέου την ηθική στήριξη του κόσμου;;;
Προηγούμενος Αγώνας
2 - 1
ΠανθρακικόςΚέρκυρα
Superleague 30η αγωνιστική
Äçìïôéêü ÓôÜäéï ÊïìïôçíÞò
Κυριακή, 21/04/2013
περισσότερες πληροφορίες >>
Βαθμολογία
Θ.ΟμάδαΒαθμ.Αγ.
1.Ολυμπιακός7730
2.Π.Α.Ο.Κ.6230
3.Αστέρας Τρίπολης5630
4.Ατρόμητος4630
5.Π.Α.Σ. Γιάννενα4430
6.SKODA Ξάνθη4030
-.Παναθηναϊκός4030
8.Πανθρακικός3630
-.Πανιώνιος3630
-.Πλατανιάς3630
11.Λεβαδειακός3430
12.Άρης3330
-.Βέροια3330
14.Ο.Φ.Η.3230
15.Α.Ε.Κ.3030
16.Κέρκυρα2030
Copyright www.aokerkyra.com 2003-2008
Οποιαδήποτε χρήση κειμένων πρέπει να συνοδεύεται από αναφορά στην πηγή (www.aokerkyra.com) και τον συντάκτη. H ιστοσελίδα αυτή δεν εκφράζει θέσεις και απόψεις της Α.Ο.Κέρκυρα ΠΑΕ, ούτε είναι συλλογικό όργανο των φιλάθλων της ομάδας. Τα ενυπόγραφα κείμενα εκφράζουν προσωπικές απόψεις του υπογράφοντα.