Αρχική Σελίδα | Επικοινωνία | Forum | Gallery | 'Υμνος
Αρχική σελίδα » Οι όμιλοι και οι αντίπαλοί μας στην Α ΕΠΣΚ

Οι όμιλοι και οι αντίπαλοί μας στην Α ΕΠΣΚ

Δείτε με ποιές ομάδες καλείται να αγωνιστεί ο Α.Ο. Κέρκυρα τη φετινή σαιζόν αλλά και τον τρόπο που θα διεξαχθεί το φετινό πρωτάθλημα της Α' Κατηγορίας της ΕΠΣ Κέρκυρας

Παρασκευή, 04/09/2020

Επτά χρόνια μετά την τελευταία εμφάνιση του Α.Ο. Κέρκυρα στο γήπεδο ήρθε ξανά η στιγμή να αγωνιστεί, αυτή τη φορά όχι στην Superleague αλλά στο τοπικό πρωτάθλημα της Α' Κατηγορίας της ΕΠΣ Κέρκυρας.

Με βάση τον διαμοιρασμό των 25 ομάδων σε τρείς ομίλους, ο σύλλογός μας βρίσκεται στον όμιλο της Κεντρικής Κέρκυρας μαζί με τους Ομόνοια Γαστουρίου, ΑΟ Κοντόκαλι, Μέγας Αλέξανδρος, Άρης Μέσης, Θύελλα Γαρίτσας, Κεραυνός Ποταμού, Ατρόμητος Άφρας, ΠΑΟΣ Κανονιού.

Με αυτές τις ομάδες θα αγωνιστεί σε ένα πρωτάθλημα 16 αγωνιστικών, με διπλούς δηλαδή αγώνες. Από κει και πέρα οι τρείς καλύτερες ομάδες του ομίλου θα αγωνιστούν σε ένα νέο πρωτάθλημα play-off με τις καλύτερες τρείς ομάδες των άλλων ομίλων. Από εκεί θα προκύψουν ο πρωταθλητής και ο δευτεραθλητής, που θα είναι και οι δυο ομάδες που θα ανέβουν στην Α1 κατηγορία.
Οι υπόλοιπες ομάδες των τριών ομίλων στις θέσεις 4,5,6 θα αγωνιστούν σε άλλο πρωτάθλημα play-out απ' όπου θα προκύψουν δυο ομάδες στις τελευταίες θέσεις του πίνακα, οι οποίες θα υποβιβαστούν. 
Οι ομάδες κάτω από την 6η θέση υποβιβάζονται απευθείας.

Κατα την δημιουργία των play-off και play-out οι ομάδες πριμοδοτούνται με βαθμολογία αντίστοιχη με την θέση τους στους ομίλους δηλ. 4 βαθμούς ο πρώτος (ή τέταρτος), 2 βαθμούς ο δεύτερος (ή πεμπτος) και καθόλου βαθμούς ο τρίτος (ή έκτος).

Τα play-off και play-out δεν έχουν διπλούς αγώνες, είναι ένα πρωτάθλημα μονών αγώνων, που το πρόγραμμά τους θα προκύψει με κλήρωση. Επόμενος Αγώνας
Α.Ο. ΚέρκυραΚοντόκαλι
A ΕΠΣΚ 5η αγωνιστική
Εθνικό Στάδιο Κέρκυρας


Αναμένεται ορισμός ημερομηνίας
περισσότερα >>
Προηγούμενος Αγώνας
1 - 2
Μέγας ΑλέξανδροςΑ.Ο. Κέρκυρα
A ΕΠΣΚ 3η αγωνιστική
Γήπεδο Ολύμπου
Κυριακή, 01/11/2020
περισσότερα >>
gallery >>
Βαθμολογία
Θ.ΟμάδαΒαθμ.Αγ.
1.Α.Ο. Κέρκυρα93
-.Π.Α.Ο. Σφακιανάκη93
3.Μέγας Αλέξανδρος63
4.Κοντόκαλι32
-.Ομόνοια33
-.Ατρόμητος Άφρας33
-.ΑΠΣ Θύελλα33
8.Άρης Μέσης02
-.Κεραυνός Ποταμού02
Copyright www.aokerkyra.com 2020
Οποιαδήποτε χρήση κειμένων πρέπει να συνοδεύεται από αναφορά στην πηγή (www.aokerkyra.com) και τον συντάκτη.